Başlık : 2019-2020 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI YEMEK BURSU DEĞERLENDİRME SONUCU
Tarih : 08.10.2019

2019-2020 Eğitim-Öğretim Döneminde Yemek Bursu Gr-1 Alabilecek Öğrenciler

YTÜ Burs Bürosu ve Sağlık Spor Dairesi Başkanlığı’nın birlikte çalışması ile hazırlanan Yemek Bursu alabilecek öğrencilerimizin listelerini duyurmaya başladık. Listelerimizi takip etmeye devam ediniz.

Bursu kazanan öğrencilerimiz okul kimlik kartları ile 14-31.10.2019 tarihleri arasında Davutpaşa Yerleşkemizdeki e-yildiz (Mendos Cafe Üstü) bürosuna başvurmaları gerekmektedir.

Yemek Bursu üniversitemiz yemekhanelerindeki günde bir öğün ücretsiz yemek bursudur. Bir akademik yıl için geçerlidir. Her dönem yemek hakkının %50’sinden azını kullanan öğrencinin bu bursu kesilir.

YTÜ Burs Bürosu’nun bu yılki özel vakıf, kurum ve kuruluşlara yönlendirmesi devam etmektedir. Şartları sağlayanların sayfamızı takip etmesini önemle rica ederiz.

İlgili dökümanlar